İzmir Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
Increase text size Decrease text size Print

Bozgan'dan Aliağa ve Bergama Hastanelerine Bayram Ziyareti...

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdari Hizmetler Daire Başkanı Remzi Bozgan, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç'un eşliğinde Mübarek Kurban Bayramı'nın birinci gününde  Aliğa ve Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanelerini ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı'nın “81 İl 81 Ziyaret” projesi kapsamında hem hasta ve yakınlarıyla hem de sağlık çalışanlarıyla tek tek bayramlaşarak iyi dileklerde bulunan ve yalnız olmadıklarını ifade eden Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdari Hizmetler Daire Başkanı Remzi Bozgan “Sağlık Bakanlığımızı temsilen sizlerle bayramlaşmaya geldik. Bakanlığımız ve buradaki tüm sağlık çalışanlarımız sizler için nöbetteyiz. Sizlere Sağlık Bakanımızın selamlarını getirdim, Mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımızla kutluyorum. Emin ellerdesiniz hepinize acil şifalar diliyorum.” dedi.

Bozgan Aliğa DH  Acil Servis, Yoğun Bakım ve Dahiliye Kliniklerini İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Yard. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç , Aliağa Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Ali Fuat Yalvaç, Başhekim Yard. Op. Dr. Salih Emrullah Keleş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ebru Ural refakati eşliğinde ziyaret ederken aynı zamanda Aliğa DH'nin mevcut durumu hakkında genel bilgiler aldı. Bozgan ikinci olarak da Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi'ninde Acil Servis, Yoğun Bakım ve tüm yataklı kliniklerinde hasta ve yakınlarını ziyaret etti. Bergama DH İdari ve Mali İşler Müdürü Ayben Uncu'nun refakatiyle gezen Bozgan tüm nöbetçi sağlık personelleriyle bayramlaşarak böyle mübarek bir günde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür etti.

İzmir Kuzey KHB Genel Sereteri Yard. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç “Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdari Hizmetler Daire Başkanımız Sayın Remzi Bozgan'ın Sağlık Tesislerimize Bakanlığımız adına yapmış oldukları ziyaretleri bizleri çok mutlu ve onure etti. Kendilerine bayramın birinci gününü bizlerle birlikte geçirmiş olmalarından hasta ve yakınları ile tüm sağlık çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yine aynı proje kapsamında İzmir İl Sağlık Müdür Yardımcısı Yenal Duğral eşliğinde Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Mahmut Bikeç Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı Münih Ferruh Ersoy ise Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ni Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Sırrı Sorguç eşliğinde ziyaret ederken özellikle Palyatif Bakım, Diyabetik Ayak Birimi ve Evde Bakım Hizmetleri hakkında bilgiler alarak tüm klinikleri gezerek hasta ve yakınları ile tüm sağlık çalışanları ile bayramlaştılar. Ersoy daha sonra Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne geçerek bayram ziyaretine devam etti.

Bayram boyunca Sağlık Bakanlığı üst düzey yöneticilerinin tüm Türkiye genelinde ziyaretleri devam edeceği gibi İzmir'de bayramın ikinci gününde ise İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Bediha Salnur'un eşliğinde SBÜ Tepecik EAH ve Alsancak Nevvar Salih İşgören DH' ni Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Aile Hekimliği Eğitim ve Geliştirme Daire Başkanlığı'ndan Dr. Özlem Yiğitbaşoğlu'nun bayram ziyaretinde bulunacağı bildirildi.